Site Loader

Zvědavost

Nejstarší restaurace na světě se nachází ve zdech kláštera sv. Peter v Salcburku.

Jmenuje se St. Peter Stiftskeller a existuje od roku 803. Dokonce i Mozartova rodina jedla v restauraci.

Projdeme-li se v dnešní době po jakémkoliv obchodním domě, najdeme tam alespoň jeden, ne-li vice, Bio nebo EKO obchůdků či stánků. V dnešní době se jich začíná vyskytovat stále více a více. Ekologie se dostává do popředí a lidé bojují za kvalitní potraviny a bezobalové obchody. Zároveň se po celé Zemi konají protesty proti oteplování planety a tlačí se na politiky, aby jednali. Ano a právě tito lidé jsou ochotni platit za kvalitu a za položky s označením BIO, EKO apod. Pokud přemýšlíte, že začnete podnikat je právě tohle odvětví ten správný vlak do kterého nastoupit. Dáme vám pár tipu, které vám poradí, jakým směrem se přesněji vydat.

Tip č.1 Jděte prodávat kvalitní zmrzlinu

V horkých letních dnech lidé, kteří si potrpí na kvalitních surovinách, tak vyhledávají EKO opravdu všechno.. Proto prodej zmrzliny je krásným startem a úvodním krůčkem do tohoto světa. Jediné co k podnikání v tomto odvětví potřebujete je kvalitní dodavatel surovin a pozetti vitríny. Pozetti vitríny jsou dostupná věc, kterou můžete sehnat kdekoliv. K tomu nějaký slušný pronájem a prodej může začít! 

Tip č.2 Začněte prodávat kvalitní ovocnou šťávu nebo výrobky z ní.

Podobně jako prodej zmrzliny můžete začít prodávat ovocnou šťávu. Tento prodej je ovšem o trochu lepší, protože se může provozovat celoročně na rozdíl od zmrzliny. K tomuto prodeji budete potřebovat pouze profi odšťavňovač který lze na internetu také zakoupit. K tomu opět nějaký slušný pronájem na veřejném místě a zákazníci jsou Vaši. 

Alan

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *