Site Loader

Zvědavost

Nejstarší restaurace na světě se nachází ve zdech kláštera sv. Peter v Salcburku.

Jmenuje se St. Peter Stiftskeller a existuje od roku 803. Dokonce i Mozartova rodina jedla v restauraci.

„Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, jak je možné, že to jídlo máte stále teplé, i když jej nikde nezahříváte?“ je otázka, kterou jsme v našem podniku slýchali ze začátku od našich zákazníků velmi často. To je také důvod, proč jste našli tento článek. Tato skvělá věc se musí dostat mezi lidi a my se vám pokusíme nastínit, jak to všechno funguje. S tímto zařízením bude Vaše restaurace opravdu na jiné úrovni a zákazníci se jenom pohrnou. Je to opravdu jednoduché, tak dávejte dobrý pozor, protože by se Vám to mohlo ve vašem podniku hodit také. 

Ve vodě je to kouzlo

V našem podniku vlastníme vodní lázně gastro. Perfektní věcička, která mnoho lidí překvapí. Jedná se o klasické nádoby, které vidíte velmi často v jídelnách atd. Stou výjimkou, že tyhle jsou vodní. Do nádoby se napustí voda a vy dále můžete nastavit teplotu ohřevu od 50-90 stupňů Celsia. Výhodou ovšem je že voda funguje pouze jako přenašeč tepla a jídlo se tedy nemůže spálit. Také teplota díky topným tělesům uvnitř nádoby bude zachována po požadovanou dobu, kterou si nastavíte. Tyto výrobky mají ve většině případů záruku 2 roky a řadíme je mezi špičkové gastronomické zařízení. Výroba a vybavení pro gastronomické podniky musí jít s vědou a technologiemi, stejně jako váš podnik s konkurencí. Pokud tedy chcete být o krok napřed, tak tohle zařízení vám jej zajistí. Vodní lázně nejsou zrovna nejlevnější záležitost, tím jsme si vědomi. Je potřeba něco málo zainvestovat do kvalitního gastro vybavení. Ale krásné servírování na obyčejné tácy nejsou všechno je potřeba jídlo dobře skladovat a udržovat v době obědů neustále teplé. 

Nastavení se bát nemusíte

Nastavení vodní lázně gastro se bát nemusíte obsluha je snadná a rychlá. Zvládne to opravdu každý. Popřípadě ke každému produktu je návod, pokud byste si přece nevěděli rady.

Doufáme, že vám náš trik jak jídlo udržet v době dlouhé polední doby, kdy vydáváte vaše obědy stále teplé se vám bude hodit, že jej nebudete brát na lehkou váhu a co nejdříve vyzkoušíte. 

Alan

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *